Creatief ontmoeten

Creatief ontmoeten.

Magie, licht en plezier – workshop en VIP-dag

We halen onze energie vaak bij anderen en geven heel veel ervan weg. Zo ontstaat een vicieuze cirkel waarin je steeds verder van jezelf weg raakt. Natuurfluisteringen zijn, soms subtiele, vaak duidelijke, handvaten van de natuur om makkelijker dichter bij jezelf te komen. Die je laten zien dat de natuur jouw energiebron kan zijn. Die jou brengen naar méér Magie, licht en plezier. De natuur “vertelt”  jou waar je staat, waar je naar toe wil en hoe je jouw dagen een beetje mooier kunt kleuren, met al je talenten en mogelijkheden. 

In de workshop ‘Magie, licht en plezier’ (her)vind je jouw unieke kracht. We werken ondersteund door de wijsheid van de natuur, kleurkracht en jouw innerlijke wijsheid  aan jouw persoonlijke soulprint. Een intuïtief proces  in een collagetechniek omdat iedereen daar “kunst” mee kan maken en zich daarover dus geen zorgen hoeft te maken. Intuïtief, dus vanuit je rechterhersenhelft, het plaatje “laten spreken” is niet hetzelfde als een plaatje analyseren of interpreteren (linkerhersenhelft – verstand) maar een manier van luisteren naar jezelf. Jouw persoonlijke sleutel helpt je moed verzamelen om je uit je comfortzone te stappen, want daar begint de Magie.  

Wanneer? Elke 1e vrij-dagavond van de maand. Een avond voor jezelf!

Méér verdieping? De VIP-dag “Magie, licht en plezier’ start met een vraagstelling waarna we in de natuur naar metaforen zoeken voor meer verbinding met jezelf in je dagelijks leven. Hiermee werken we aan jouw soulprint en maken we  jouw eigen blauwdruk. Uiteraard is een heerlijke lunch inbegrepen. Een geschikte datum plannen we natuurlijk samen.

#ateliervoorpersoonlijkegroei #natuurcoaching #traject #kleurkracht #blauwdruk #soulprint

Complete boetseercursus

Wil jij jouw creativiteit echt “aanzetten”?
Doe dan mee met de boetseercursus. Ook als je denkt: ‘Klinkt leuk, maar ik kan niet boetseren’ dan is dit iets voor jou.

Je hoeft niet realistisch te kunnen boetseren. Je mag genieten van het DOEN. Gezellig in een vertrouwde kleine groep van 4. Ik help je een bijzonder beeld te maken. Zodat je niet vastloopt op de techniek.

Plek in je agenda??

Misschien lijkt het nu niet ‘het juiste moment’ voor je. Wil je graag iets voor jezelf doen, maar komt het er gewoon niet van. Door te reserveren heb jij die stok achter de deur dat je het ook echt gaat doen. En kun je genieten van wat avonden voor jezelf. Je spreekt leuke mensen, bent creatief bezig en neemt ook nog eens iets moois mee naar huis.

Zie ik je woensdagavond?

Jouw investering voor 8 lessen van 2,5 uur: € 250,- incl. klei, materialen, koffie/ thee/ iets lekkers.

Na ongeveer 6 weken droogtijd is je werk klaar om te bakken (*) Daarna kan het mee naar huis óf je kunt het komen patineren (afwerken).

Zelf meenemen: schort, oude theedoeken.

CURSUSAVOND: WOENSDAG 19:15 – 21:45 uur. Ander tijdstip in overleg.

Groeps workshops en meer

GROEPSWORKSHOP BOETSEREN OF SCHILDEREN

4-8 personen, datum en locatie volgens afspraak. Duur workshop ca. 5 uur. Materialen en het bakken (*) van je werk zijn in de prijs inbegrepen, evenals een hapje en een drankje of lunch.

Jouw investering € 99,- / persoon.

 PATINEER-WORKSHOP 

Patineren is het afwerken van jouw beeld met was en pigment. Deze workshop duurt ca. 2,5 uur, inclusief gebruik materialen, koffie/ thee/ iets lekkers erbij. Je investeert € 45,- .

Lijkt het je leuk om aan te sluiten, maar wil je nog wat extra informatie of overleggen, stuur me dan een mailtje op marja@maak97.nl

AFBAKKEN*

atelier MAAK97 is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade aan je werk. We besteden zorgvuldig aandacht aan de opbouw en het uithollen van je werk om luchtbellen in de klei te voorkomen. Mocht je beeld niet heel uit de oven komen, staat hier geen vergoeding tegenover.

Voor het afbakken betaal je een bedrag naar rato van stroomverbruik keramiekoven.