Posted on

GOUD

Bregje (www.bregblogt.nl) roept in haar blog van afgelopen week op mijn hoogtepunt van het jaar te delen… Daarover nadenkend plopt GOUD in mij op. Zoals jullie wellicht weten denk ik in de taal van kleur. Voor mij heeft dit jaar méér dan één GOUDEN hoogtepunten! Lezen jullie mee waarom?

GEBOORTE

2016 gaat voor mij de geschiedenis in als het jaar van GEBOORTE:

Met de officiële start van MAAK97 – kleur, interieurontwerp, muurschilderingen & meer – in januari;

in maart de geboorte van mijn mooie kleindochter Fenna en van een kersverse superleuke papa – mijn zoon;

in juli de opening van mijn atelier/winkel in Maastricht – het kleinste winkeltje van Maastricht, waar ik mag doen wat ik het liefste doe: creëren. Boetseren, muurschilderingen maken, ontwerpen. Ik MAAK!

DROMEN DIE UITKOMEN!

Daarbij horen natuurlijk ook Donkeytrail, het weekend in mei waarin mijn Lief en ik met ezels gewandeld hebben en heel veel geleerd. Over ezels maar ook over onszelf: “hoe geef je leiding?”, bijvoorbeeld ;-). En niet te vergeten “walk on water”, The Floating Piers,  de installatie van kunstenaar Christo op het Lago Iseo. En binnenkort: een ballonvaart! Verjaardagscadeau van mijn mannen en alle liefs dat bij hun hoort.

MET EEN GOUDEN RANDJE

2016 is ook het jaar van groei, van op pad zijn, van vrijheid – vrij om mijn eigen koers te volgen. Ik voel me bevoorrecht dat ik een positieve bijdrage kan leveren in het leven van anderen.  Door het beste van mijzelf te delen. Door te verbinden, met mezelf, met jou, het leven en de wereld om mij heen.  Vanuit respect voor de aarde en alles wat erop leeft. Het mooiste van mijn werk is dat het mensen elke dag opnieuw een (glim)lach bezorgt J

Op pad zijn, mijzelf zijn en mijzelf laten zien, dat kan alleen met hulp van heel veel lieve mensen, die in mij geloven, mij inspireren of zorgden voor “exposure” en opdrachten.  Jullie zijn in GOUD  niet te betalen: mijn mannen, schone dochter en kleindochter –  Truus en Michelle – Nicole H. – de vrienden uit Milaan – Carien en Paul – Yasmine – Marlies, Joyce en Jean- Claude – Samantha – Ingrid, Selma en Daniël – Ruth – Bregje –  iedereen die ik nu vergeten ben en al mijn volgers op FB en Instagram! Dank jullie wel! <3

GOUD geeft richting. Kleur van wijsheid, overvloed, ontwikkeling op jóuw manier, zelfvertrouwen en leiderschap. Stralend, inspirerend, beschermend, volwassen, eerlijk.

14 oktober 2016