‘Many things in life will catch your eye, but only a few will catch your heart…’
Dierportretten
Zie meer...
Muurschilderingen
Zie meer...
x
Kinderkamers
Tuinen
Bedrijven
Interieur
Zie meer...
x
Interieur ontwerp
Voor/na
Tips & Tricks
Fotografie
Zie meer...

Baby- en kinderkamers

Een unieke eigen plek, een speciaal welkom voor jouw kindje, iets bijzonders dat niemand heeft… een muurschildering “op maat”: jouw wensen / mijn creatie, met plezier voor jou geMAAKt!  Aanvullend mogelijk – “welkom raamschildering”. De muurschildering kan ook gebruikt worden als ontwerp voor een geboortekaartje.

Een prijsindicatie?  Startprijs  € 250,-. Voor grotere oppervlakken  € 75,- / m2 all-inclusive (uren, materiaal) , bij een niet te bewerkelijk ontwerp op een gladde muur. Voor een ruwe muur of gedetailleerde schildering kan de prijs iets afwijken. Dit wordt per klant bekeken /overlegd, evenals een evt. vergoeding voor reiskosten, bij een afstand > 50 km.

Het hele jaar 2018 geef ik, ter gelegenheid van de opening van MAAK97 | InterieurKunst, de WELKOM-raamschildering cadeau 🙂

 

welkom raamschildering

Interesse? Bel me op 06 50 650 114 of neem contact op via het contactformulier.

Tuinen

Een unieke eigen plek, iets bijzonders dat niemand heeft, die “lelijke” muur in je tuin opvrolijken… jóuw wensen /mijn creatie, met plezier voor JÓU geMAAKt!

Mijn MISSIE: mijn werk bezorgt jou elke dag opnieuw een (glim)lach

Een prijsindicatie?   Startprijs vanaf € 250,- (binnen). Bij grotere oppervlakken hanteer ik een prijs van € 75,- / m2 all-inclusive (uren, materiaal) , bij een niet te bewerkelijk ontwerp op een gladde muur, binnen. Voor een ruwe muur, een gedetailleerde schildering of een schildering buiten kan de prijs iets afwijken. Dit wordt uiteraard van te voren met je overlegd, evenals een evt. vergoeding voor reiskosten, bij een afstand > 50 km.

Interesse? Bel me op 06 50 650 114 of neem contact op via het contactformulier.

 

Bedrijven

Vraag informatie voor een ontwerp dat jouw bedrijf(s-filosofie) uitdraagt, laat zien wat je werk inhoudt, waar je vandaan komt, of …………… ! Zoals in het ontwerp voor Cosmétique Pura: de lotusbloemen staan voor zen, reinheid en schoonheid in combinatie met de kikker-kracht: vrede, genezing, plezier, transformatie, evolutie,reiniging. Een krachtige combinatie die laat zien waar Monique en haar bedrijf voor stáán!

Of stukjes Maastricht op de woonkamermuur van Guesthouse Jekerkwartier

Een ontwerp ontstaat altijd in co-creatie met mijn opdrachtgever: jouw wensen, mijn creatie! Met plezier voor jou geMAAKt!

Bel 06 50 650 114 of neem contact op via het contactformulier.

Ontroerende portretten

De “ziel” van een dier/ jouw huisdier gevangen in een portret… als “3-dimensionaal schilderij” in klei, getekend of geschilderd.

Mijn MISSIE: mijn werk bezorgt jou elke dag opnieuw een (glim)lach!  🙂

Nieuwsgierig naar de prijs van een portret? Een potloodtekening  vanaf € 99,-, een portret in klei vanaf € 295,-

Vrij werk: prijs op aanvraag, vanaf € 49,- voor een kikker of gekke vogel.

 

Krachtdieren

elk dier heeft unieke eigenschappen die jou kunnen ondersteunen in je “zijn”. Mijn werken hebben een “paspoort” met de boodschap die het betreffende dier jou meegeeft. Zo vertelt Ezel jou bijvoorbeeld te luisteren naar je gevoel en je eigen weg te volgen!

Meer weten, of een speciaal portret? Neem contact met mij op! http://marjaknops.nl/contact/

 

CHRISTO – THE FLOATING PIERS – Lago Iseo 2016

Mijn foto’s van ‘The Floating Piers’ op de website van ‘de Architect’

 

Christo – The Floating Piers – nieuws – nieuws – de Architect

 

 

URBAN PHOTOGRAPHY

 

 

CHRISTO – BIG AIR PACKAGE – Gasometer Oberhausen 2013

 

 

OVER ZAND- EN LUCHTKASTELEN ( en waar de wind ons brengt…)

 

STAIRS

 

‘A house is built of walls and beams, a home is built with love and dreams’

Of volgens ‘Van Dale’in·te·ri·eur (hetomeervoud: interieursde binnenkant (van een huis, een auto)

Voor mij gaat wonen over gevoel, emotie, een plek waar je je thuis mag voelen. Een interieur heeft persoonlijkheid en is een soort portret van de mensen die erin wonen.

Een goed advies komt tot stand in een relatie van vertrouwen: de klant leren kennen, goed luisteren en rondkijken, dán pas het creatieve proces van advies voor materialen/ meubels of een totaal interieurontwerp.  Ik kijk allereerst naar je wensen, daarnaast natuurlijk o.a. naar mogelijkheden en functionaliteit. Elk ontwerp is maatwerk en ontstaat in co-creatie met mijn opdrachtgever.

Een ontwerp van MAAK97 is “niet altijd braaf binnen de lijntjes kleuren”: JOUW PLEK moet laten zien wie JÍJ bent. . Mijn advies en ontwerp is onderscheidend, o.a. door mijn kennis over kleur en de betekenis van kleuren in te zetten. . Het belangrijkste: het wordt JOUW THUIS, jouw plek waar je thuiskomt bij jezelf!

 

 

 

Download hier het e-book.

 

 

 

Bed&Breakfast BB Maastricht, Verwerhoek 5

wat een muurschildering toevoegt aan een ruimte!

 

Restaurant 55, Maastricht

eten en spreekwoorden… ‘de hond in de pot vinden, ‘het mes in het varken laten steken’, áls een olifant door de porceleinkast’, ‘achter het net vissen’, ‘de kip en het ei’

Craftshotel St. Martenslane, Maastricht (La Bergère Groep)

van ‘kille’ naar ‘aangeklede’ lobby door de crafts uit te lichten.

Cosmétique Pura, Maastricht – metamorfose door een muurschildering

De lotusbloemen (op verzoek van Monique) staan voor zen, reinheid, schoonheid en combineerde ik met de kikker-kracht: vrede, genezing, plezier, transformatie, evolutie, reiniging. Sterke combi!

Babykamer, van `gewoon` naar bijzonder…

 

Eén-kamer-appartement in luxe hotelsfeer

 

Kantoor “anders-dan-anders” – van plan tot uitvoering.

De kleuren zijn – uiteraard 😉 – bewust gekozen, het bedrijf geeft investeringsadviezen. Grijs voor neutraliteit en professionaliteit, geel voor doelgericht en focus.

 

Ontwerp muurschildering voor een kantoorruimte, “omgeving-gerelateerd”