"Choose the road less travelled and dance all the way"

Ik ontdek, ontwerp, schilder, boetseer, fotografeer. Ik MAAK. Dierportretten, muurschilderingen & meer…

Beeldtolk 

Ik geef jouw dromen een gezicht: ik vertaal jouw dromen en emotie naar een beeld, muurschildering of interieurontwerp. Ik vang de ziel van een dier in een portret. Mijn missie – jóuw wereld een beetje mooier kleuren!

Ontdekkingsreiziger

Als een ontdekkingsreiziger verken ik de wereld. Alles wat ik tegenkom kan aanleiding zijn tot een nieuw idee. Intens in me opnemen van wat ik zie hoort bij creatief zijn.

Ik ben:

Marja Knops, beeldend kunstenaar. Autodidact. Gedreven. Eigenzinnig. Warm. Puur. Creëren. Leven en laten leven. Verbinden. Delen. Ik sprankel met mensen om mij heen.

Ik voel me dankbaar dat ik een positieve bijdrage kan leveren in het leven van anderen.  Door het beste van mijzelf te delen. Door te verbinden, met mezelf, met jou, het leven en de wereld om mij heen.  Vanuit respect voor de aarde en alles wat erop leeft.

De taal van kleur

Werken, ontmoeten, adviseren, leren, kennis overdragen. Sinds ik de taal van kleur ken word ik daarbij (onder andere) ondersteund door GROEN. De kleur van MAAK97. De kleur van ontwikkeling, dromen waarmaken en mijn vleugels uitslaan. Doen wat ik het liefste doe: creëren. Boetseren, muurschilderingen maken, ontwerpen. Ik MAAK! Hét onderwerp: dieren. Grote, kleine, lopend, vliegend, zacht of juist niet. Dieren staan voor mij symbool voor onvoorwaardelijke liefde, trouw en eerlijkheid.

MAAK97

De bedrijfsnaam MAAK97 wordt gevormd door mijn initialen – M.A.A. K(nops) – en mijn geboortedag – 9 juli. Overlopend van 97 en meer ideeën die allemaal tegelijk naar buiten willen. Gevormd door mijn “thuisfront” – met mijn Lief, 3 zoons, een schone dochter, kleindochter en 2 heerlijke viervoeters – maar zeker ook door mijn uiteenlopende interesses en eerdere beroepsmatige achtergrond – van verpleegkundige tot storemanager. Nu: werkgever, werknemer, creator, inspirator, aanjager en de afdeling financiën in één persoon. Ik zelf.

Atelier

Je kunt me zien MAAK-en in mijn  atelier / het “kleinste winkeltje van Maastricht”, op donderdag, vrijdag en zaterdag, of volgens afspraak.

Marja Knops | atelier MAAK97
Heggenstraat 5, 6211 GW  Maastricht | M.marja@marjaknops.nl | T.+31 (0) 650 650 114
Ingeschreven bij de KvK onder nummer 65164938